DUYURULAR

kardemir-vakfı-karabuk-demir-ve-celik-duyurular1kardemir-vakfı-karabuk-demir-ve-celik-duyurular2

Duyuru

Dijital Eğitim Merkezine Simülasyonlu Haddecilik Eğitimi Hizmet Alımı İhale Dosyasına ulaşmak için tıklayınız

İhale İptali Hakkında

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’nda yürütülen Kardemir Teknoloji Eğitim Ve Kültür Vakfı’nın başvuru sahibi olduğu Dijital Tabanlı Mesleki Eğitim Merkezi Projesi kapsamında 26/12/2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen “Lot2: Dijital İkiz Tabanlı Haddecilik Eğitim Sistemi Hizmet Alımı ihalesi”nde İhale değerlendirme komitesinin yaptığı teknik teklif ve proje içi değerlendirmelerine istinaden ihale süreci ve sonrasında yapılan araştırma ve alınan teknik görüşler doğrultusunda ihale, proje teknik verilerinin temel değişimine sebebiyet vermesi gerekçesiyle sözleşme imzalanmadan iptal edilmiştir.

Dayanak: T.C Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Tarafından Sağlanan Destekler İçin Satın Alma Rehberinin 2.10 Satın Alma Süreçlerinin İptali maddesinin b bendi “ihale edildikten sonra projenin teknik ve mali verileri köklü değişikliğe uğramış ise”

İhale Duyurusu

Dijital Eğitim Merkezine Kaynak Simülatörü ve Simülasyonlu Haddecilik Eğitimi Hizmet Alımı İçin İhale İlanı

Burs Başvurularımız Tamamlandı, 20/10/2020

Vakfımızın, 2020-2021 eğitim öğretim yılı için başlattığı burs başvurularının süresi tamamlanmıştır.

Burs Başvurularımız Uzatıldı, 15/10/2020

Burs başvurularımız 19/10/2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Başvurularınızı internet sitemizden ve E-bursum platformundan yapabilirsiniz.
Burs Başvuruları İçin Tıkayınız. E-Bursum İçin Tıkayınız.
kardemir-vakfı-karabuk-demir-ve-celik-duyurular-e-bursumkardemir-vakfı-karabuk-demir-ve-celik-duyurular-e-bursum-2

Burs Başvurularımız E-Bursum'da, 02/10/2020

Türkiye'nin en büyük burs platformu E-Bursum'da yerimizi aldık. İnternet sitemizin yanı sıra, burs başvurularınızı E-Bursum platformu üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.
E-Bursum İçin Tıkayınız.

Burs Başvurularımız İçin Önemli Duyuru, 20/09/2020

2020-2021 öğretim yılı için burs almaya hak kazanan öğrencilere ödemeleri, örgün eğitimin başladığı tarihten itibaren yapılacaktır..
Burs Başvuruları İçin Tıkayınız.

Burs Başvurularımız Başlamıştır, 15/09/2020

2020-2021 öğretim yılı için vakfımızın burs şartlarına uyan öğrencilere vereceği burs miktarları belirlenmiş olup, miktarlar aşağıdaki gibidir:
• 25 Lisans Öğrencisine 1000 TL/Aylık
• 10 Yüksek Lisans Öğrencisine 1500 TL/Aylık
• 5 Doktora Öğrencisine 2000 TL/Aylık
Burs başvuruları 15/10/2020 tarihinde sonlanacaktır.
Burs Başvuruları İçin Tıkayınız.